LA PERSPECTIVA
LP, 2022

La perspectiva (autoeditat, 2022) és un àlbum reflexiu, introspectiu i meditat. Narra el procés difícil i complex d'ordenar els propis sentiments i de posar-los al seu lloc, un exercici només possible des de la distància, des de la perspectiva. Alhora, és un cant d'agraïment a la vida i a la natura.

JA NO M'HI ENCANTO
LP, 2021

Ja no m'hi encanto (Temps Record, 2021) expressa el fet de créixer, madurar i aprendre. Convida a no encantar-se amb allò que ja no ens omple, amb allò que ja no ens fa falta i que potser no cal seguir arrossegant. Representa el final d'una etapa i l'inici d'una de nova, però sense la voluntat d'esborrar la primera, sinó amb el record del que hem viscut i amb la il·lusió de continuar vivint.

MARTES BOREALIS
EP, 2020

Martes Borealis (autoeditat, 2020) és la culminació d’un intens procés creatiu on neix la marca Sabana. Una textura original que dona lloc a cinc cançons compostes per Sabana. Parla de les situacions quotidianes que tothom coneix, i és per aquest motiu que les lletres i les melodies de Sabana agraden tant al seu públic.

© Drets d'autor. Tots els drets reservats.