BIOGRAFIA

EDIT fotos 2-DSC_5608-2.JPG

Sabana neix l'any 2018 al garatge d'un dels membres (típic, però cert). Sis amics de tota la vida que fan música sincera, fresca i delicada, a mig camí entre el pop més clàssic i propostes més innovadores. Les seves lletres expliquen històries i anècdotes quotidianes relacionades amb moments concrets. Parlen de l’amor, la culpa, les rutines, les ambicions, les angoixes...

Es van presentar amb l’EP Martes borealis (2020), un conjunt de cinc cançons autoproduïdes, i recentment han publicat Ja no m’hi encanto (Temps Record, 2021), un disc de llarga durada produït per Carles Gallego. La gira del seu últim disc inclou la Sala Barts, la Nau B1 de Granollers, el VADE música de Sabadell, el Voilà de Manresa, l’Aliança de Lliçà d’Amunt, la Nau de Barcelona, entre altres.

 

Sabana som Jaume Mollfulleda (bateria), Laia Vera (baix i veus), Clara Reverter (trombó), Roger Garcia (saxo), Gerard López (guitarres) i Toni Miralles (veu i guitarra). Les seves principals influències són artistes com Manel, Els Pets, The Beatles, Wilco, Lluís Llach, El Petit de Cal Eril, Núria Graham o Jorge Drexler.

Foto%201_edited.jpg